Hacamat, ONLİNE HACAMAT EĞİTİMİ, Hacamat, ONLİNE HACAMAT SEMİNERİ, Hacamat, ONLİNE HACAMAT SERTİFİKASI

Hacamat, ONLİNE HACAMAT KURSU, Hacamat, ONLİNE HACAMAT DERSİ, nasıl alırız..?

Online hacamat kursu, online hacamat eğitimi ile hacamat ve sülük uygulamayı isteyen birçok kişi bu alanda hizmet veren bir hacamat derneği, hacamat uygulama kurumu ve hacamat öğreten kişiler var mı diye soruyor..

Bilindiği gibi tamamlayıcı ve geleneksel tıp ilmi içinde hacamatın önemi ve bununla tedavi olma ihtiyaç ve talepleri, hacamat yapmayı ve kupa tedavisini öğrenme ihtiyaç ve hevesini de beraberinde getirmiştir.

Hacamat ( kupa terapisi), nedir ? nasıl yapılır, bende hacamat yapmayı, hacamat yaptırmayı ve hacamatı öğrenmek istiyorum AMA kursa gidecek zamanım ve imkanım yok .Ne yapabilirim hacamat yapmayı nasıl öğrenebilirim diye sık sık sorular sorulmakta..

Bu sorular üzerine incelemeler yapan BİLİMSEL HACAMAT VE TAMAMLAYICI TIP DERNEĞİ, bu konu ile ilgili videolar, fotoğraflar ve online hacamat eğitimi veren kuruluşları araştırdı..

Bu araştırmalarda görüldü ki online hacamat eğitimi, online hacamat dersi, online hacamat semineri ve online hacamat kursu ile hacamat ve kupa terapisi uygulamasını öğretecek kuruluş olmaması üzerine HACAMAT AKADEMİSİ ile birlikte Online eğitim sonrası katılımcılarına hacamat ile ilgili öğrendikleri bilgilerin sorularını cevaplamak suretiyle ”ONLİNE BİLGİLENİM” yoluyla HACAMAT SERTİFİKASI sahibi olabilecekleri bir dijital saha kurma çalışmalarını başlatıyorlar.