Bilimsel Hacamat ve Tamamlayıcı TIP Derneği Üyeliği İçin Başvurabilirsiniz..

Öncelikle başvurunuz ile beraber ÖN BİLGİLERİNİZ işleme alınacak olup, verilen bilgiler ışığında daha sonra üye formunu doldurmanız için sizinle irtibata geçilecektir. Daha sonra 1 fotoğrafınızı nüfus cüzdanı fotokopisiyle birlikte BİLİMSEL HACAMAT ve TAMAMLAYICI TIP DERNEĞİ adresine göndermeniz ile birlikte ÖN BAŞVURUNUZ gerçekleştirilecektir..

Daha fazla oku

Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıbbın Sesi www.hacamatbilimi.com Haber Portalı da Artık Yayında..!

istanbul Hacamat Dersi, Ankara Hacamat Dersi, izmir Hacamat Dersi, Bursa Hacamat Dersi, Kocaeli Hacamat Dersi, Samsun Hacamat Dersi, Konya Hacamat Dersi, Malatya Hacamat Dersi, Mardin Hacamat Dersi, Kayseri Hacamat Dersi, Adana Hacamat Dersi, Dyarbakır Hacamat Dersi, Antalya Hacamat Dersi, Aydın Hacamat Dersi, istanbul Hacamat Dersi, istanbul Hacamat Dersi, Sivas Hacamat Dersi, Hatay Hacamat Dersi, Eskişehir Hacamat Dersi, Hatay Hacamat Dersi, Rize Hacamat Dersi, Bandırma Hacamat Dersi, Manisa Hacamat Dersi,

Türk medya dünyasında HİZMET VERDİĞİ çeşitli sektörlere yönelik yayınları ve genel yayıncılık alanındaki farklı yayın tarzıyla GÖRSEL-İŞİTSEL-ONLİNE ve YAZILI medyadaki 34 yıllık varlığı ile alanında LİDER olan Enformasyon Medya Grubu şimdi de ”Geleneksel ve TAMAMLAYICI Tıbbın Haber Portalı” olan www.hacamatbilimi.com’u yayına soktu..

Daha fazla oku

Bilimsel Hacamat ve Tamamlayıcı TIP Derneği’nin Amacı Nedir..?

Türkiye’de yaşayan herkesin sağlık düzeyinin gelişmesi için geleneksel ”TAMAMLAYICI TIP” bilimleri başta olmak üzere, bunların arasında sayılan ve geleneksel yöntemlerle de sürdürülen ”Hacamat ve Sülük ”tedavi yöntemlerinin çağdaş olarak sağlık ve bilgi teknolojileri ile birlikte değerlendirilerek yeni düşünceler üretmek, üretilmesine yardımcı olmak, seminer, kongre ve bilimsel toplantılar düzenleyerek, bahse konu alanlarda yayınlar hazırlamak ve neşretmek,…

Daha fazla oku

Derneğimizin Desteklediği Hacamat Akademisi Seminerleri İle Bu Konuda Bilgilenme İmkanı..!

”HACAMAT AKADEMİSİ SEMİNERLERİ” www.bilimselhacamat.com ve www.hacamatbilimi.com HABER PORTALLARININ BİR ORGANİZASYONUDUR.. Kurs nitelikli HACAMAT ve SÜLÜK bilgilendirme seminerleri ”Bilimsel Hacamat Derneği ”himayesinde ve Deneyimli Uzman Doktorları tarafından verilmektedir. Düzenlediği seminerlerde sadece BİLİMSEL sunumlarda bulunan ”HACAMAT AKADEMİSİ” , benzer hizmetleri sunan kurum ve kuruluşlar arasında güvenirlikte EN DOĞRU olanıdır..