HACAMAT VE SÜLÜK TEDAVİSİ YAPMAYI ÖĞRENMEK İSTİYORUM…

Hacamat yapmayı öğrenmek istiyorum diye konuşan hacamat ve sülük kursiyerleri 0532 456 2066 numaralı telefonlarımızdan arıyorlar.

Tabi karşılarına çıkıp hacamat ve sülük uygulama eğitimi konusunda bilgi veren yetkili organizatörlerimiz başta İstanbul hacamat ve sülük kursu olmak üzere, İzmir hacamat ve sülük uygulama kursu, Sakarya hacamat ve sülük uygulama kursu, Bursa hacamat ve sülük uygulama kursunun yanısıra Kayseri hacamat ve sülük uygulama kursu ile ilgili seminer yerlerimizi ve tarihlerini, yapılacağı oteli- günü konusunda bilgiler veriyorlar.

Hacamat yapmayı öğrenmek istiyorum diye konuşan hacamat ve sülük kursiyerleri 0532 456 2066 numaralı telefonlarımızdan arıyorlar.

Seminerler 1 tam gün sürerken, sabah öğlene kadar hacamat ve sülük uygulanışının tarihçesi, hacamat ve sülük uygulamasının fayda sağladığı başlıca hastalıklar konusunda bilgiler veriliyor. Başta hafıza zayıflığı, migren, boyun sırt ve omuz ağrıları, adet kanaması, hacamt eklem yerlerine uygulanışı,böbrek hastalığı,triod bezi, idrar yolları aşırı uyku , gut, başağrısı, bel-boyun fıtığı, kolestrol,hipertansiyon,kan dolaşımı bozuklukları,grip, uyku bozuklukları,karın mide şişkinlikleri gibi birçok hastalığa yararları anlatılıyor..

Hacamat ve sülük uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, hacamat ve sülük sertifikası sahibi DOKTORLARIMIZIN eğitimini, öğretimin-bilgisini-bilgisini -dersini verdiği HACAMAT AKADEMİSİ Bilgilendirme Seminerlerine mutlaka katılın.

Bunun için hemen 0532 456 2066 numaralı telefonumuzu arayıp ön kayıt oluşturun ve İl il düzenlenen hacamat ve sülük uygulaması nasıl oluyor bilgilenme seminerlerine KATILIM SERTİFİKASI için isminizi yazdırın..