Hacamat kursuna kimler katılabilir..?diye öğrenmek istiyorsanız Bilimsel Eğitim  ve uygulama Hacamat Akademisi’nde: 0532 456 2066

Bilimsel Hacamat bilgi semineri Veren HACAMAT AKADEMİSİ, TÜRKİYE’deki çeşitli iller de düzenlediği seminerler sonrasında Katılım SERTİFİKANIZI da sizlere veriyor.

Hacamat kursu-DERSİ Türkiye’de varmı, kimler katılabilir..? diye SIK SIK SORULARLA araştırma yapıp konuyu merakla öğrenmek isteyenler bize de bir şekilde ulaşıyorlar..

Bilimsel seminerler veren Hacamat Akademisi’nde bilgilenmek isteyenlere, düzenlenen GETAT seminerlerinde sorularına cevap bulma imkanı da yaratılmış oluyor.

Hacamat seminerine Katılım sonucu sizde bilgilenme sonrası SERTİFİKANIZI almak için TEL: 0532 456 2066

Hacamat seminerimize KATILIP  günün bilgilenme konuları sonrasında SERTİFİKANIZA da sahip olmak için;  ”Hacamat ve Sülük semineri” ve  diğer TAMAMLAYICI TIP Seminerlerimiz ile ilgili bilgi alınız.

Türkiye genelinde il il verilen tüm seminer programlarımız ”YETKİLENDİRMEKTEN ZİYADE BİLGİLENDİRME” amaçlı  programlarıdır. Hacamat Seminer-Seminerleri, il il  HACAMAT AKADEMİSİ’NDE takip edilebilir :İletişim 0532 456 2066

Bu  seminerler sonrasında herhangi bir YETKİ kazanılamayacağı gibi; sonrasında ”Resmi Bir İş yeri Açma” da söz konusu teşkil etmemektedir. Ancaki HACAMAT ve SÜLÜK bilgilendirme seminerleri ”Bilimsel Hacamat Derneği ”himayesinde ve Deneyimli Uzman Doktorları tarafından verilmektedir.

Bu bilgilendirmelerle ana amaç”Geleneksel Tedavi Yöntemleri”nin sağlıksız ve bilgisiz koşullarda yapılmasını önlemek ve  DOĞRU bilgi sahibi olunmasına yardımcı olmaktır..GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP UYGULAMALARI YÖNETMELİĞİ’NE VE DÜZENLEMEYE HERKES TARAFINDAN UYULMASI ANA ESASTIR.