TRABZON VE İLÇELERİNDE HACAMAT VE SÜLÜK seminerini HACAMAT AKADEMİSİ VERİYOR: 0532 456 2066

TRABZON İlçeleri, alfabetik sıraya göre Samsun ilçeleri listesi aşağıdaki gibi olup, Samsun ilinde toplam 17 ilçe bulunmaktadır.

SAĞLIK BAKANLIĞIN ONAYLI  Hacamat ve Sülük Sertifikası sahibi Tıp Doktorlarımız tarafından her hafta 2 ilimizde toplam 8-10 adet Hacamat ve sülük seminerleri verilmekte.: 0532 456 2066

Alfabetik sıraya göre Trabzon ilçeleri listesi. Trabzon ilinde toplam 18 ilçe bulunmaktadır.

• Akçaabat
  • Araklı
  • Arsin
  • Beşikdüzü
  • Çarşıbaşı
  • Çaykara
  • Dernekpazarı
  • Düzköy
  • Hayrat
  • Köprübaşı
  • Maçka
  • Of
  • Ortahisar
  • Şalpazarı
  • Sürmene
  • Tonya
  • Vakfıkebir
  • Yomra

TRABZON ilçeleriyle ilgili detaylar ve buralarda düzenlenen hacamat ve sülük seminerleri ilçe listesi aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

Hacamat ve Sülük Eğitimi Sertifikası sahibi Tıp Doktolarımız tarafından her hafta 2 ilimizde toplam 8-10 adet Hacamat ve sülük bilgilendirme semineri verilmekte.: 0532 456 2066

Sağlık Bakanlığı Onaylı HACAMAT VE SÜLÜK sertifikası sahibi doktorlarımız birer GETAT Gönüllüsü olarak hacamat ve sülük seminerlerinde sizleri bilgilendirmek için katılımlarınızı bekliyor..

TRABZON ilçeleri listesine bakacak olursak
TRABZON ilinde toplam 18 ilçe bulunmaktadır.

Başta TRABZON merkez olmak  üzere Sağlık Bakanlığı Onaylı HACAMAT VE SÜLÜK  sertifikası sahibi Dr  tarafından hacamat ve sülük semineri  tüm TRABZON ilçelerinde alfabetik sırayla   gerçekleştirilmektedir.

TRABZON Akçaabat hacamat ve sülük ,
TRABZON Araklı hacamat ve sülük
TRABZON Arsin HACAMAT ve sülük
TRABZON Beşikdüzü hacamat ve sülük
TRABZON Çarşıbaşı hacamat ve sülük
TRABZON Çaykara hacamat ve sülük
TRABZON Dernekpazarı hacamat ve sülük
TRABZON Düzköy HACAMAT ve sülük
TRABZON Hayrat hacamat ve sülük
TRABZON Köprübaşı hacamat ve sülük
TRABZON Maçka sülük ve hacamat
TRABZON Of sülük  ve hacamat
TRABZON Ortahis
TRABZON Şalpazarı sülük ve hacamat
TRABZON Sürmene sülük  ve hacamat
TRABZON Tonya sülük  ve hacamat
TRABZON Vakfıkebir sülük  ve hacamat
TRABZON Yomra sülük  ve hacamat
TRABZON  sülük kursu ve hacamat
TRABZON ’da 17 ilçede sülük  ve hacamat semineri yapılıyor,

TRABZON merkezde hacamat ve sülük semineri HACAMAT AKADEMİSİ bünyesinde, Bilimsel Hacamat ve Tamamlayıcı Tıp Derneği desteğinde yapılmaktadır.

SAĞLIK BAKANLIĞIN ONAYLI  Hacamat ve Sülük Eğitimi Sertifikası sahibi Tıp Doktorlarımız tarafından HACAMAT VE SÜLÜK semineri verilenTRABZON ilinde toplam 19 ilçe bulunmakta. Yukarıdaki alfabetik ilçe sırasına göre
TRABZON  merkez ve ilçelerinde hacamat ve sülük  seminerleri ayda bir sefer düzenleniyor..