HACAMAT VİDEOSU eşliğinde HACAMAT Kursu-HACAMAT Eğitimi,HACAMAT Seminer Programlarımıza katılıp SERTİFİKA almak Hacamat AKADEMİSİ’nde.. TEL: 0532 456 2066

HACAMAT VİDEOSU eşliğinde HACAMAT Kursu-HACAMAT Eğitimi,HACAMAT Seminer Programlarınız varmı, katılmak istiyoruz diyen sorulara sık sık muhatap oluyoruz.

HACAMAT VİDEOSU eşliğinde UZMAN doktorundan hacamat yapmayı öğrenmek, hacamat günleri ile hacamat takvimi ve hacamat Kupası-seti uygulama tekniklerini öğrenmek, Hacamat Kursu, Hacamat Eğitimi,Hacamat Seminerlerinin sonucunda sertifikalar verdiğini  web sitelerinde ilan eden birçok yere rastlamak elbette mümkün..

Videolu anlatımla hacamat ve sülük konusunda bilgi vermeyi yapılanma programı içinde değerlendiren HACAMAT AKADEMİSİ  yaptığı Seminerler de edindiği GENEL AMAÇ ”Geleneksel Tedavi Yöntemleri”nin sağlıksız ve bilgisiz koşullarda yapılmasını önlemek ve DOĞRU bilgi sahibi olunmasına yardımcı olmaktır.

Video’lu Anlatımla BİLİMSEL Hacamat  BİLGİSİ, Hacamat Semineri ve il il  düzenlenme Programları için Hacamat AKADEMİSİni arayabilirsiniz..TEL: 0532 456 2066

Videolu anlatımlı Hacamat seminerlerimize KATILIP; Hacamat, Hacamat Günleri, Hacamat Takvimi, Hacamat Kupası ve hacamat Seti ile beraber Hacamatı Öğrenmek adlı kitabı,eğer doktor ve diş tabibi iseniz Hacamat Kurslarına  katılabilmek için gerekli kıstaslar, Hacamat Eğitimi almak doktorlar, bu hacamat bilgilenme seminerlerine katılıp ön bilgi sahibi olabilmek için Türkiye’nin her tarafında düzenlenen etkinliklere katılabilir  ”Seminer Programları”mızı hemen sorabilirsiniz.

Bilgilenmek amacıyla yer alacağınız Hacamat seminerlerine katılım sonrasında bilgilenme katılım SERTİFİKANIZI alabilirsiniz.. TÜM seminerlerimize herkes kayıt için DAVETLİDİR.. TEL: 0532 456 2066

HACAMAT AKADEMİSİ tarafından Türkiye genelindeki il il verilen VİDEO eşliğinde düzenlenen tüm bilgilenme semineri programlarımız ”YETKİLENDİRMEKTEN ZİYADE BİLGİLENDİRME” amaçlı programlarıdır.

Videolu anlatımla HACAMAT AKADEMİSİ tarafından düzenlenen HACAMAT  Seminerlerinin GENEL AMACI ”Geleneksel Tedavi Yöntemleri”nin sağlıksız ve bilgisiz koşullarda yapılmasını önlemek ve DOĞRU bilgi sahibi olunmasına yardımcı olmaktır.

Hacamat nedir, HACAMAT UYGULAMASI, Hacamat Günleri, Hacamat Takvimi, Hacamat Kupası ve Setinin uygulamalarda kullanılış biçimi, Hacamat Öğrenmede teknik pratiklik, Hacamat Kursu nerede bulabilirim, Hacamat Eğitimi sağlık bakanlığınca mı veriliyor,Hacamat Seminerleri ve il il düzenlenmesi ile ilgili Seminer Programların kimler tarafından düzenlendiğini öğrenmek  için TEL: 0532 456 2066
.