KONYA’DA DA HACAMAT VE SÜLÜK seminerlerinde SERTİFİKALI DOKTORLARIMIZ TERCİH EDİLİYOR..0532 456 2066

Hacamat Öğrenmek için HACAMAT EĞİTİMİNİ Konya şehri merkezinde de BİLİMSEL HACAMAT ve TAMAMLAYICI TIP Derneği olarak düzenlenmesini isteyen Hacamat gönüllüleri, bu nadide şehrimizde her ay bir tane HACAMAT VE SÜLÜK EĞİTİMİ semineri düzenlememize vesile olmakta ve bizleri KONYA’da da ev sahibi yaptırmaktadır..

KONYA’DA DA HACAMAT VE SÜLÜK bilgilendirme seminerlerinde GELENEKSEL TIPÇI DOKTORLARIMIZ TERCİH EDİLİYOR..0532 456 2066

Hacamat şehri KONYA merkez başta olmak üzere ilçeleri olan Konya-AHIRLI hacamat,
Konya- AKÖREN hacamat, Konya- AKŞEHİR hacamat, Konya- ALTINEKİN hacamat, Konya- BEYŞEHİR hacamat, Konya BOZKIR hacamat, Konya- CİHANBEYLİ hacamat , Konya- ÇELTİK hacamat, Konya- ÇUMRA hacamat , Konya- DERBENT hacamat , Konya- DEREBUCAK hacamat, Konya- DOĞANHİSAR hacamat, Konya- EMİRGAZİ hacamat , Konya- EREĞLİ hacamat, Konya-GÜNEYSINIR hacamat, Konya- HADİM hacamat, Konya- HALKAPINAR hacamat, Konya- HÜYÜK hacamat, Konya- ILGIN hacamat,
Konya- KADINHANI hacamat, Konya- KARAPINAR hacamat, Konya- KARATAY
hacamat, Konya- KULU hacamat, Konya- MERAM hacamat, Konya- SARAYÖNÜ
hacamat, Konya- SELÇUKLU hacamat, Konya- SEYDİŞEHİR hacamat, Konya- TAŞKENT
hacamat, Konya- TUZLUKÇU hacamat, Konya- YALIHÜYÜK hacamat ve Konya- Yunak
hacamattan da ”Hacamat Akademisi”’nin Sağlık Bakanlığı onaylı sertifika sahibi doktorlar  ile BİRLİKTE düzenlediği, HACAMAT ve SÜLÜK EĞİTİM kurslarına katılım HIZLA devam ediyor

Tüm Türkiye’de il il gezilerek gerçekleştirilen
Hacamat Akademisi’nin düzenlediği Dr. anlatımlı, HACAMAT ve SÜLÜK SEMİNERLERİNİN çok önemli bir durağı olan KONYA ilimiz Hacamat uygulanmasında ve hacamat uygulanması öğrenilmesinde ilgide birinci sırada yer alan bir HACAMAT MERKEZİ şehirdir…

Osmanlıdan beri de bir hacamat merkezi olan Konya şehrimiz, hacamat yapan devlet hastaneleri, hacamat ile ilgili dernekleri, haccamları, haccameleri ile de akla ilk gelen bir ”hacamat ve sülük” uygulama şehri..

Uzman hacamatçı Konya, Hacamat doktoru Konya, Konyalı haccam, Konyalı haccame, Ehil hacamatçı, Ehil haccam, Ehil haccame, Konyalı hacamat doktoru, Konyalı hacamat uzmanı, Konyalı uzman hacamatcı, Konya HACAMAT tedavici, Konya Hacamatcım, Doktor hacamat, Konya doktor hacamat, Konyalı hacamatcı, Konya özel hacamatcı ve mobil hacamatcınız gibi isimlerle hizmet veren çok sayıda gönüllü HACAMAT VE SÜLÜK TEDAVİSİ uygulayan hemşehrileri ile de övünülen bir şehirdir.

Hacamat uygulanmasında bu kadar çok alakalısı olan Konya şehrine değişik illerden de HACAMAT VE SÜLÜK UYGULAMASI yapmak ve HACAMAT bilgisi almak  için bu alana gönül vermişler seminerlerimize büyük alaka ve ilgi göstermekteler.

Böyle olunca; İstanbul merkezli olan BİLİMSEL HACAMAT ve TAMAMLAYICI TIP Derneği’de tüzüğündeki amacına yönelik üstlenmiş olduğu hizmetler arasında bulunan ”Türkiye’de yaşayan herkesin sağlık düzeyinin gelişmesi için  ‘Tamamlayıcı Tıp Bilimleri’ ve aralarında bulunan ve geleneksel yöntemlerle sürdürülen ‘Hacamat ve Sülük’ tedavisi yöntemlerinin çağdaş olarak sağlık ve bilgi teknolojileri ile birlikte değerlendirilerek yeni düşünceler üretmek, üretilmesine yardımcı olmak,seminer,kongre ve bilimsel toplantılar düzenleyerek, bahse konu alanlarda yayınlar hazırlamak ve neşretmek, bunları ilgili makamlara iletmek, uygulamak ve bu mesleğin yetkili sağlık kurumları ve ehil ellerde uygulanmalarına katkıda bulunmaktır.” ilkesi doğrultusunda ”HACAMAT VE SÜLÜK seminerleri” konusunda Konya’ya büyük önem vermektedir.