HACAMAT AKADEMİSİ’NİN DÜZENLEDİĞİ SEMİNERLERDE Doktorlarımız, merak ettiğiniz konularda SORULARINIZI CEVAPLIYOR..

Başta İstanbul ilimiz olmak üzere sırasıyla Ankara, İzmir, Bursa, Kayseri, Konya, Malatya, Sıvas, Kocaeli, Antalya, Samsun, Sakarya, Kocaeli, Gaziantep, Şanlıurfa ve diğer illerimizde düzenlenen HACAMAT ve SÜLÜK eğitim seminerlerinde Sağlık Bakanlığı Onaylı Sertifika Sahibi Doktorlarımız eğitim amaçlı toplantılarda TÜM KATILIMCILARININ merak ettiği sorulara cevaplar veriyor.

İstanbul hacamat ve sülük eğitim kursları adı altında Bilimsel Hacamat ve Tamamlayıcı Tıp Derneği’nin İSTANBUL/KADIKÖY’de bulunan merkez binasının toplantı salonunda düzenlenen HACAMAT ve SÜLÜK kurslarında ”HACAMAT ve SÜLÜK” uygulamasının bütün önemli noktaları öğretiliyor..

Hacamat ve sülük eğitim semineri katılımcı kursiyerleri; SEMİNERLERDE öğrendikleri bilgilerin yanında  doktorlarımız yasalar çerçevesinde yapılması gerekenleri yönetmelik uygulamaları çerçevesinde anlatımı sonrasında kendilerine takdim edilen HACAMAT ve SÜLÜK uygulaması  CD’lerinin yanında, 1 adet hacamat uygulama takvimi, 1 adet Hacamat uygulama posteri ve 1’er adette HACAMAT ve SÜLÜK seminerlerine KATILIM SERTİFİKASI veriyor..

Hacamat Akademisi, Bilimsel Hacamat ve Tamamlayıcı Tıp Derneği ve www.hacamatbilimi.com haber portalının bir ortak bilgilendirme projesi olan ”HACAMAT ve SÜLÜK EĞİTİM SEMİNERLERİ” dizisi, Türkiye’nin tüm illerinden gelen talepler doğrultusunda devam ediyor.

Asgari her il veya büyükşehir ilçelerinin bilgilendirme projesine dahil olma isteği ile başlayan HACAMAT ve SÜLÜK seminerleri; grupların ASGARİ 10 kişi bir araya gelebilmesi ile beraber gerçekleştiriliyor.

HACAMAT ve SÜLÜK seminerlerinin İSTANBUL organizasyonunda başta ilçeler olarak Üsküdar HACAMAT, Fatih HACAMAT, Şişli HACAMAT, Sultanbeyli HACAMAT, Sancaktepe HACAMAT, Çekmeköy HACAMAT, Eyüp HACAMAT, Avcılar HACAMAT, Silivri HACAMAT, Beylikdüzü HACAMAT, Kartal HACAMAT, Pendik HACAMAT, Bakırköy HACAMAT, Gebze HACAMAT, Fatih HACAMAT, Şile HACAMAT, Beykoz HACAMAT, Sarıyer HACAMAT, Adalar HACAMAT, Arnavutköy HACAMAT, Ataşehir HACAMAT, Bağcılar HACAMAT, Bahçeşehir HACAMAT, Başakşehir HACAMAT, Zeytinburnu HACAMAT, Bayrampaşa HACAMAT, Beşiktaş HACAMAT, Beyoğlu HACAMAT, Büyükçekmece HACAMAT, Çatalca HACAMAT, Esenler HACAMAT, Esenyurt HACAMAT, Gaziosmanpaşa HACAMAT, Güngören HACAMAT, Kağıthane HACAMAT, Maltepe HACAMAT, Sultangazi HACAMAT ve Ümraniye HACAMAT olarak eğitim seminerlerimize katılmak için 0532 456 2066 no’lu telefondan ortak bilgilendirme projesi kapsamında, seminer katılımcıları ön kayıt ile beraber BİLGİLENME PROJESİ içinde olmak için talep oluşturuyorlar..

Daha sonra, Sağlık Bakanlığı Onaylı HACAMAT Sertifikası Sahibi doktorlarımız talep oluşturan katılımcıları ile beraber biraraya gelerek, eğitim amaçlı toplantılardaki TÜM KATILIMCILARININ merak ettiği sorulara cevaplar veriyor.