HACAMAT AKADEMİSİ ile, il il Hacamat seminerleri 0532 456 2066

Her insanın deri kalınlığı farklıdır. Bu sebeple kişinin deri kalınlığına göre 1.5-3 mm arası derinlikte küçük kesikler atılır.

Jiletle atılan küçük kesikler çok hafif olur, bu sebeple deride yara izi kalmaz, yaralar bir günde iyileşir.

Türkiye-Hacamat ve Sülük bilgilenilmesi için HACAMAT AKADEMİSİ  seminerlerinde yapılacakları dinlemek için -Tel:0532 456 2066

Hacamatın vücudun yenilenmesi, yeniden düzenlenmesi, detoks, organ fonksiyonlarının güçlenmesi, ödemin çözülmesi, cildin yenilenmesi ve sıkılaşması, hastalık sebeplerinin uzaklaştırılması, damar tıkanıklıklarının açılması, vücudun arınması, rahatlama, hafifleme, yorgunluğun giderilmesi, uykunun düzenlenmesi, stresin azalması, moralin yükselmesi, enerjinin artması gibi çok çeşitli faydalar sağladığı görülüyor.

Özellikle kafa hacamatı ve tarama hacamatının stresi ve sinirliliği azalttığı ifade edilirken;insan psikolojisine de çok faydasının çokluğuna vurgu yapılmakta.

Hacamat işlemi sonrasında İnsan psikolojik olarak çok rahatlar, uykuları düzene girer, sakinleşir, fevri davranışlardan kurtulur. Hacamat uygulatan kişiler ruhen ve bedenen sükunet bulur.

 

HACAMAT ALTIN ARAMA KELİMELERİ:Tıbbi hacamat, geleneksel hacamat, kuru hacamat, yaş hacamat, haccam, haccame, hacamat doktoru, hacamat merkezi, hacamat rehberi, hacamat terapi, hacamat ve sülük terapi, hacamat hastanesi, hacamat uygulama, tıbbi hacamat ve sülük tedavi, tıbbi sülük, sülük fiyatlar,tıbbi sülük tedavisi, hacamat fiyatları, hacamat uygulama fiyatları, hacamat kurs fiyatları, hacamat ders fiyatları, hacamat sertifika fiyatları, hacamat eğitim fiyatları, tıbbi sülük tedavisi bu alandaki anahtar kelimelerdir..
.

Konu ile ilgili açıklama yapan uzmanlara göre,sağlıklı olmak için kandaki hastalık sebeplerini ortadan kaldırmak gerekir. Bu durumda hacamatın hem sağlığın sürdürülebilmesi ve hem de hastalıkların tedavi edilmesi için vazgeçilmez bir tamamlayıcı ve destekleyici tedavi yöntemi olduğu ifade ediliyor.

Günümüzde kimyasallar, gıdalardaki koruyucu maddeler, vücuttan atılamayan ilaç birikintileri, gıdalardaki hormonlar, havadaki ağır metaller, yabancı proteinler, kanserojenler, allerjenler, GDO’lu ürünler, kirli hava ve su, kanı koyulaştıran maddeler, kolestrol gibi etkenler diyabet, yüksek tansiyon gibi çok çeşitli hastalıklara sebep olmaktadır.

Bu hastalık etkenlerinin hacamat ve sülük uygulaması ile vücuttan atılabileceğini ifade eden uzmanlar,

hacamatın uygulanmasının aç karnına olması gerektiğini belirtiyorlar….

Hacamat ile ,cildin epidermis tabakasına yapılan minimal kesilerin belirli bir süre basınç altında vakumlanması işlemidir. cilt bütünlüğünü bozucu , invaziv bir işlem olması nedeniyle “minimal cerrahi” bir işlem olarak da kabul edilebilir.

İSTANBUL-Hacamat ve Sülük BİLGENİLMESİ-HACAMAT AKADEMİSİ’NDE-Tel:0532 456 2066

HACAMAT AKADEMİSİ il il Hacamat  SEMİNERLERİ