Bilimsel Hacamat ve Tamamlayıcı TIP Derneği'nin Amacı Nedir..?

Türkiye’de yaşayan herkesin sağlık düzeyinin gelişmesi için geleneksel ''TAMAMLAYICI TIP'' bilimleri başta olmak üzere, bunların arasında sayılan ve geleneksel yöntemlerle de sürdürülen ''Hacamat ve Sülük ''tedavi yöntemlerinin çağdaş olarak sağlık ve bilgi teknolojileri ile birlikte değerlendirilerek yeni düşünceler üretmek, üretilmesine yardımcı olmak, seminer, kongre ve bilimsel toplantılar düzenleyerek, bahse konu alanlarda yayınlar hazırlamak ve neşretmek, bunları ilgili makamlara iletmek, uygulamak ve bu mesleğin yetkili sağlık kurumları ve ehil ellerde uygulanmalarına katkıda bulunmaktır
DEVAMINI OKU

Tamamlayıcı TIP Uygulamaları İçin Bilgilenme Amaçlı Düzenlenen Seminerlerin Amacı NEDİR..?

”Geleneksel Tedavi Yöntemleri”nin sağlıksız ve bilgisiz koşullarda yapılmasını önlemek ve DOĞRU bilgi sahibi olunmasına yardımcı olmaktır. GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP UYGULAMALARI YÖNETMELİĞİ’NE VE DÜZENLEMEYE HERKES TARAFINDAN UYULMASI ANA ESASTIR..
DEVAMINI OKU

Derneğimizin Desteklediği Hacamat Akademisi Seminerleri İle Bu Konuda Bilgilenme İmkanı..!

”HACAMAT AKADEMİSİ SEMİNERLERİ” www.bilimselhacamat.com ve www.hacamatbilimi.com HABER PORTALLARININ BİR ORGANİZASYONUDUR.. Kurs nitelikli HACAMAT ve SÜLÜK bilgilendirme seminerleri ”Bilimsel Hacamat Derneği ”himayesinde ve Deneyimli Uzman Doktorları tarafından verilmektedir. Düzenlediği seminerlerde sadece BİLİMSEL sunumlarda bulunan ”HACAMAT AKADEMİSİ” , benzer hizmetleri sunan kurum ve kuruluşlar arasında güvenirlikte EN DOĞRU olanıdır..
DEVAMINI OKU

Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıbbın Sesi www.hacamatbilimi.com Haber Portalı da Artık Yayında..!

Türk medya dünyasında HİZMET VERDİĞİ çeşitli sektörlere yönelik yayınları ve genel yayıncılık alanındaki farklı yayın tarzıyla GÖRSEL-İŞİTSEL-ONLİNE ve YAZILI medyadaki 34 yıllık varlığı ile alanında LİDER olan Enformasyon Medya Grubu şimdi de ''Geleneksel ve TAMAMLAYICI Tıbbın Haber Portalı'' olan www.hacamatbilimi.com'u yayına soktu..
DEVAMINI OKU

Bilimsel Hacamat ve Tamamlayıcı TIP Derneği Üyeliği İçin Başvurabilirsiniz..

Öncelikle başvurunuz ile beraber ÖN BİLGİLERİNİZ işleme alınacak olup, verilen bilgiler ışığında daha sonra üye formunu doldurmanız için sizinle irtibata geçilecektir. Daha sonra 1 fotoğrafınızı nüfus cüzdanı fotokopisiyle birlikte BİLİMSEL HACAMAT ve TAMAMLAYICI TIP DERNEĞİ adresine göndermeniz ile birlikte ÖN BAŞVURUNUZ gerçekleştirilecektir..
DEVAMINI OKU

Tamamlayıcı Tıpın Gelişmesi İçin Güç Veren bir MİSYON: Bilimsel Hacamat ve Tamamlayıcı TIP Derneği

Üyelik Başvurusu

BİLİMSEL HACAMAT ve Tamamlayıcı TIP Derneği Üyeliği Başvurusu İçin ''İLETİŞİM Kutusu''nu Doldurunuz.. ÖNEMLİ: BİLİMSEL HACAMAT DERNEĞİ web…

Devamını Oku